Zorggroepen in Nederland

Wij ondersteunen u op het gebied van inkoop waardoor u een structurele bijdrage kunt leveren aan het verwezenlijken van een kostenefficiëntere gezondheidszorg.

Zorgkosten in Nederland zijn hoog en de betaalbaarheid van de zorg staat onder druk. Met Mercantum Medical Care als inkooppartner kunt u voor uw zorggroep aanzienlijk besparen op deze zorgkosten. Wij ondersteunen u op het gebied van inkoop waardoor u een structurele bijdrage kunt leveren aan het verwezenlijken van een kostenefficiëntere gezondheidszorg. Wij leveren merkproducten aan zorggroepen met divisies zoals verpleeghuizen, verzorgingshuizen, kraamzorg, jeugdzorg, thuiszorg, klinieken en ziekenhuiszorg.

Middels geclusterde inkopen, directe accounts bij de industrie in Nederland en een wereldwijd netwerk is Mercantum Medical Care concurrerend in inkoop en verkoop. Dit concept levert zorggroepen vele voordelen op in zowel inkoop als logistiek.

Tientallen leveranciers worden gebundeld tot één grote leverancier; Mercantum Medical Care. Wij ontvangen en controleren alle goederen in ons warehouse en verdelen c.q. verspreiden de goederen op maat.

Kies ook voor Mercantum Medical Care als uw partner en onze salesprofessionales nemen de lasten van inkoop graag voor u uit handen. Wij zorgen voor de beste inkoopstrategie en onderhandelen voor de beste condities. Zo heeft uw zorggroep meer tijd voor het daadwerkelijk verlenen van zorg.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Copyright all content Mercantum
error: Content is protected