We’re hiring

Every day we aim to make it all go smoothly and efficient, by dividing our businesses in a number of disciplines represented by experts working together.

In our never ending ambition to grow and become the most preferred wholesale and trading company worldwide, we are always looking for bright, professional and entrepreneurial people to strengthen our winning team.

(NL)

International Trader

Word jij onze nieuwe collega? In onze oneindige ambitie om te groeien en de meest geprefereerde groothandel en handelsonderneming ter wereld te worden, zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste, professionele en ondernemende mensen om ons winning team te versterken.

Grijp je kans en solliciteer via info@mercantum.nl

Word jij onze nieuwe trader (m/v)?

Mercantum is een internationale groothandel in medische en cosmetische producten. Bij ons werk je iedere dag in een internationale en dynamische handelsomgeving. Service, snelheid en teamspirit zijn belangrijke sleutelwoorden. Ben jij een enthousiaste aanpakker met sterke sociale vaardigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een trader die wereld tot zijn/haar speelveld maakt! Je leeft voor deals, houdt van reizen en maakt je iedere cultuur eigen. Je bent non-stop aan het handelen en daarom goed georganiseerd en een ster in plannen en regelen. Niets ontgaat jou, je hebt een helikopterblik, je denkt twee stappen vooruit, legt linken en multitasken kun je vanuit nature. Je bent kritisch en beschikt over sterkte sociale vaardigheden om je doelen te bereiken. Je bent snel, maar nauwkeurig, weet orders in hoog tempo op te volgen en je krijgt energie van het maken van deals in een dynamische werkomgeving.

Wat ga je doen?

Jij bent helemaal in control en behoudt het overzicht, in welke drukke of complexe situatie dan ook. Je contacteert potentiële relaties in jouw markt, onderhoudt relaties met contacten, maakt deals, verwerkt je orders en houdt de regie over het logistieke proces. Je toont initiatief en bent resultaatgericht maar tevens een teamspeler. Je werkt met en voor internationale klanten en bezoekt deze om jouw orders nog beter te laten verlopen en toenemen.

Wat neem je mee als Trader?

– Je bent in bezit van een HBO-diploma.
– Je aantoonbare werkervaring in sales.
– Je bent organisatorisch sterk en accuraat, teamspeler, zelfstandig, ondernemend, commercieel, intercultureel, oplossings- en resultaatgericht.
– Je hebt een ondernemers- en handelsgeest.
– Internationaal georiënteerd en bereid te reizen.
– Je beheerst het Nederlands en het Engels in woord en geschrift, andere talen is een pré.
– Kennis van medische producten/internationale handel is een pré.

Ons aanbod:

Wij bieden je een fulltime baan (40u) bij een internationale organisatie waar ondernemersgeest hoogtij viert! Dagelijks contacten over de hele wereld, een goede en informele werksfeer in een onderneming met een sterke groeiambitie, en waar kansen liggen. Wil jij op een prachtige locatie in een dynamische wereld werken en herken jij jezelf in het profiel? Reageer dan nu en stuur je CV en motivatiebrief naar info@mercantum.nl!

Copyright all content Mercantum
error: Content is protected