We’re hiring

Every day we aim to make it all go smoothly and efficient, by dividing our businesses in a number of disciplines represented by experts working together.

In our never ending ambition to grow and become the most preferred wholesale and trading company worldwide, we are always looking for bright, professional and entrepreneurial people to strengthen our winning team.

(NL)

International Trader

Ben jij onze nieuwe aanwinst? In onze ambitie om te groeien zijn wij op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze en ondernemende collega om ons winning team te versterken.

Maak jij als trader het verschil?

Ben jij een analytische ambitieuze trader met sterke sociale vaardigheden? Ben jij iemand die groot denkt, pro actief is en verder snel doorheeft hoe de wereld van traden in elkaar steekt? Ben je altijd al een echte handelaar geweest? Heb je naast je kennis en ervaring een sterk EQ? En ben je ten slot nauwkeurig en georganiseerd? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een trader die de wereld tot zijn/haar speelveld maakt! Je leeft voor deals en houdt van reizen. Je bent niet alleen gewend om met diverse culturen om te gaan, maar je krijgt hier ook energie van. Je droomt over en ademt handelen, je snapt het spelletje, je kan goed analyseren, snel schakelen en brengt vraag en aanbod bij elkaar. Daarnaast heb je oog voor detail. Niets ontgaat jou, je hebt een helikopterblik, je denkt twee stappen vooruit, je kunt snel verbanden leggen en je bent een echte multitasker. Daarnaast ben je kritisch en beschik je over sterke sociale vaardigheden om je doelen te bereiken. Je bent snel, maar verliest geen nauwkeurigheid, je weet orders in hoog tempo op te volgen en je krijgt energie van het maken van deals.

Verder breng je het volgende mee:

• Je bent in bezit van een HBO-diploma.

• Je hebt aantoonbare werkervaring in sales (0-5 jaar).

• Je bent leergierig, organisatorisch sterk en accuraat, een teamspeler, zelfstandig, ondernemend, commercieel, intercultureel, nieuwsgierig, oplossings- en resultaatgericht.

• Je hebt een ondernemers- en handelsgeest.

• Je bent in staat om een productgroep op- en uit te bouwen.

• Je bent internationaal georiënteerd en bereid te reizen.

• Je beheerst Nederlands en Engels in woord en geschrift, andere talen is een pré.

• Je kan zeer nauwkeurig werken en bepaalde procedures goed opvolgen.

• Kennis van internationale handel is een pré.

• Woonachtig in de buurt van ons kantoor in Amsterdam Westpoort, langs de A5.

Wat ga je doen?

Je werkt met internationale klanten en bezoekt deze ook regelmatig. Relatie is key. Kennis verkrijg je pas als je weet wat er daadwerkelijk speelt. Dit moet je ervaren. Jij bent helemaal in control en behoudt het overzicht, in welke drukke of complexe situatie dan ook. Je contacteert potentiële relaties in jouw markt, onderhoudt je relaties, maakt de mooiste deals en verwerkt je orders nauwkeurig. Je toont initiatief en bent resultaatgericht maar ook een echte teamspeler.

Wie zijn wij?

Mercantum is een internationale groothandel / handelsbedrijf in bekende medische merkproducten. Bij ons werk je iedere dag in een internationale en dynamische handelsomgeving. Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar. Service, snelheid en teamspirit zijn belangrijke sleutelwoorden. Discipline en een sterk EQ vormen bij ons de kroon op het team. Verder kent Mercantum een goede en informele werksfeer, en wordt er een lekkere lunch geserveerd.

Ons aanbod:

Wij bieden je een fulltime baan (40u) bij een snelgroeiende, internationale organisatie waar ondernemersgeest hoogtij viert! Je ontvangt een marktconform salaris en een mooie bonusregeling. Pas jij binnen ons profiel en maak jij nou net het verschil? Stuur dan je CV en motivatie naar r.gansner@mercantum.nl.

Tot slot:

Kennis en ervaring op medisch gebied is niet nodig. De producten die wij verhandelen zijn wereldwijd bekende merkproducten; wij brengen vraag en aanbod bij elkaar. Wij zoeken dus een handelaar, geen medicus!

Copyright all content Mercantum Medical
error: Content is protected