We’re hiring

Every day we aim to make it all go smoothly and efficient, by dividing our businesses in a number of disciplines represented by experts working together.

(NL)

International Trader

In our never ending ambition to grow and become the most preferred wholesale and trading company worldwide, we are always looking for bright, professional and entrepreneurial people to strengthen our team.

Contact us at info@mercantum.nl

Word jij onze nieuwe internationale trader (m/v)?

Mercantum is een internationale groothandel in FMCG. Bij ons werk je iedere dag in een internationale en dynamische handelsomgeving. Service, snelheid en teamspirit zijn belangrijke sleutelwoorden. Ben jij een enthousiaste aanpakker met sterke sociale vaardigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een international trader die wereld tot zijn/haar speelveld maakt! Je bent non-stop aan het handelen en daarom goed georganiseerd en een ster in plannen en regelen. Niets ontgaat jou, je hebt een helikopterblik, je denkt twee stappen vooruit, legt linken en multitasken kun je vanuit nature. Je bent kritisch en beschikt over sterkte sociale vaardigheden om je doelen te bereiken. Je bent snel, maar nauwkeurig, weet orders in hoog tempo op te volgen en je krijgt energie van het maken van deals in een dynamische werkomgeving.

Wat ga je doen?

Jij bent helemaal in control en behoudt het overzicht, in welke drukke of complexe situatie dan ook. Je contacteert potentiële relaties in jouw markt, onderhoudt relaties met contacten, maakt deals, verwerkt je orders en houdt de regie over het logistieke proces. Je toont initiatief en bent resultaatgericht maar tevens een teamspeler. Je werkt met en voor internationale klanten en bezoekt deze om jouw orders nog beter te laten verlopen en toenemen.

Wat neem je mee als International Trader?

– Je bent in bezit van een HBO diploma.
– Je hebt aantoonbare werkervaring in sales, idealiter met kennis over de internationale medische markt.
– Je bent organisatorisch sterk en accuraat, teamspeler, zelfstandig, ondernemend, commercieel, oplossings- en resultaatgericht.
– Internationaal georiënteerd en bereid te reizen.
– Je beheerst het Nederlands en het Engels in woord en geschrift.
– Kennis van FMCG producten/markt is een pré.

Ons aanbod:

Wij bieden je een fulltime baan (40u) bij een internationale organisatie waar ondernemersgeest hoogtij viert! Dagelijks contacten over de hele wereld, een goede en informele werksfeer in een onderneming met een sterke groeiambitie, en waar kansen liggen. Wil jij op een prachtige locatie in een dynamische wereld werken en herken jij jezelf in het profiel? Reageer dan nu en stuur ons je CV en motivatiebrief!

(NL)

Backoffice Medewerker

In our never ending ambition to grow and become the most preferred wholesale and trading company worldwide, we are always looking for bright, professional and entrepreneurial people to strengthen our team.

Contact us at info@mercantum.nl

Acquisition to our vacancies is not appreciated.

Word jij onze nieuwe multitasker?

Ben jij een echte aanpakker en is jouw antwoord altijd: “ja, doe ik.” Ook als er al veel loopt of bij komt kijken, heb jij aan alles gedacht en alles tot in de puntjes op orde. Je hebt altijd alles onder controle, bent sociaal en wordt daarom altijd gevraagd om dingen te regelen. Of het nu een zakenreis, borrel of orderafhandeling is, jij krijgt het telkens weer voor elkaar. Kun jij het overzicht behouden en ben je een serieuze multitasker? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Wie zoeken wij?

Ben jij er klaar voor om het fundament van ons groeiende bedrijf te worden? Jij bent het aanspreekpunt en vormt de fundering die alles bij elkaar houdt. Door jouw positieve instelling en sociale skills, kan iedereen jou alles vragen. Je bent een aanpakker, servicegericht, maar ook doelgericht, goed georganiseerd, precies en meedenkend. Sta jij open voor uitdagingen en verantwoordelijkheden en houd jij het overzicht? Dan ben jij de multitasker die wij zoeken.

Hoe ziet het bedrijf en mijn werkdag eruit?

Rhodé, trader: “Bij Mercantum staat men open voor eigen input, wat je werk dan ook extra leuk maakt. Ook is er de mogelijkheid tot doorgroei. De sfeer is informeel, er wordt hard gewerkt en er is ook de nodige gezelligheid natuurlijk! Al met al kan ik zeggen dat ik erg blij ben dat ik bij Mercantum mag werken!”.

07:00 De wekker gaat, je hebt zin in weer een uitdagende dag op kantoor.

08:30 Je start je dag met een lekkere Nespresso, checkt je e-mails en beantwoordt ze op basis van prioriteit.

09:10 Je neemt de stand van zaken door van alle orders en verwerkt deze. Juist die ene email waarop je zat te wachten, is er nog niet. Je belt de klant op.

10:30 Meeting met het sales team.

12:00 Tijd voor lunch met je collega’s! Je hoort de leukste verhalen voorbijkomen en de tijd vliegt voorbij!

12:35 Twee collega’s gaan op zakenreis en jij boekt de reis voor hen.

13:20 Je neemt weer de stand van zaken door voor alle geplaatste orders en verwerkt deze.

16:00 Score! Er is zojuist nog een grote order binnen gekomen. Jij maakt en verstuurt de orderbevestiging, plaatst de bestelling bij de leverancier en regelt het transport in overleg met je collega van logistiek.

16:45 Je collega heeft een nieuwe klant binnen gehaald. Aan jou de eer om deze kostbare nieuwe relatie in het systeem aan te maken.

17:00 Je checkt je e-mails nog snel voor je naar huis gaat. Je weet nooit of een relatie uit een andere tijdzone nog iets urgents heeft gestuurd.

17:15 Zo, tijd om naar huis te gaan. Je bent benieuwd wat er morgen weer allemaal op je pad komt.


Jouw CV:

  • Je hebt een Mbo-opleiding afgerond, minimaal niveau 4.
  • Je kent je talen en beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord & geschrift.
  • Ervaring met werkzaamheden op een orderdesk en/of internationale handel is een pré.
  • Je bent niet bang om initiatief te nemen, communicatief, accuraat, stressbestendig en een aanpakker.
  • Je wilt werken in een jong team en in een dynamische omgeving. Je kunt goed omgaan met ad-hoc situaties.
  • Je bent woonachtig in Utrecht of omgeving.

Ons aanbod:

Wij bieden je een parttime baan (24-32u) bij een internationale organisatie waar ondernemersgeest hoogtij viert! Dagelijks contacten over de hele wereld, een goede en informele werksfeer in een onderneming met een sterke groeiambitie, en waar kansen liggen. Wil jij op een prachtige locatie in een dynamische wereld werken en herken jij jezelf in het profiel? Reageer dan nu en stuur ons je CV en motivatiebrief!

Copyright Mercantum Medical Care B.V.
error: Content is protected